ორშაბათი, 06 თებერვალი, 2023
| | | |
 
სამზარეულო
 აზერბაიჯანული
 აზიური
 ბერძნული
 ბრიტანული
 გერმანული
 ევროპული
 თევზის რესტორანი
 იაპონური
 ირლანდიური
 იტალიური
 პიცერია
 სახაჭაპურე
 სახინკლე
 სლავური
 სტეიკ-ჰაუსი
 ტაილანდური
 უზბეკური
 უკრაინული
 უნგრული
 ფრანგული
 ქართული
 ჩინური
სახაჭაპურე სამზარეულო
ქართულ სუფრაზე მიწვეულ სტუმარს, პირველ რიგში, ხაჭაპურს შესთავაზებენ ხოლმე. ხაჭაპურის ყველაზე გავრცელებული სახეობაა - იმერული ხაჭაპური, რომელიც წარმოადგენს მრგვლლად გამომცხვარ ცომს მარილიანი ყველის შიგთავსით. ხაჭაპურის სხვა სახეობებია: აჭარული ხაჭაპური - ნავისებური ფორმის ცომი ყველის შიგთავსით და უმი კვერცხით; აჩმა - მოხარშული ცომისა და კარაქიანი ყველის თხელი ფენები; ფენოვანი ხაჭაპური - ცომისა და სულგუნის თხელი ფენები; მეგრული ხაჭაპური - ძალიან გავს იმერულს, მაგრამ მისგან განსხვავებით ზემოდან გახეხილი ყველი აქვს მოყრილი.

ოქროს გასაღები
ქართული, სახაჭაპურე
ყაზბეგის გამზ. 30